sunnuntai 29. elokuuta 2010

Lisää kesämuistoja

Tässä pieni kuvatervehdys Kreikan Rodokselta, jossa vietimme antoisan viikon loman loppupuolella. Kuka tunnistaisi kuvassa olevan kasvin?

Matka oli monella tavalla mieluisa yllätys. Mielikuvat turisteja ja turistikojuja tursuavasta lomasaaresta haihtuivat kertaheitolla kun vuokrasimme auton ja kiertelimme viikon verran ristiin rastiin saarta. Luontoihmiselle Rodos tarjoaa lähes loputtomasti nähtävää. Ja ne paikallisten ruukkupuutarhat ... niitä ei voi sanoin kuvailla!

Laitan tänne laajemman matkakertomuksen aiheesta, jahka lomaltapaluukiireet helpottavat. Päivitän myös palstan ja parvekkeen kuulumiset, jahka saan ladattua kuvat koneelle.

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Oi vitsit, meidänkin piti lähteä etelänmerenrannalle lekottelemaan, mutta kun kesä oli kuuma täälläkin niin käytiinkin "vain" Tukholmassa.
Haaveissa olis päästä Madeiralle... *tähän kohtaan syvä huokaus ja haaveileva katse* :D

Kyllä mä sen palstan varmaan vuokraan ensi kesäksikin, todennäköisesti kuitenkin vain puolikkaan. Ja yritän tästä kokemuksesta viisastuneena olla lyömättä hanskoja tiskiin, vaikkei mikään kasvaisikaan yhdessä yössä - tai edes yhdessä kuukaudessa.

Saila kirjoitti...

Tuo voisi olla tieteelliseltä nimeltään Campsis, en tiedä onko sille suomenkielistä nimeä laisinkaan (itse asiassa googlaamalla löytyi nimeksi trumpettiköynnös). Yleinen Välimeren puutarhoissa.

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Kiitos, Saila! :-)