sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Lisää mukavia blogeja: Kasvimaalla (palstaviljelystä), Kolmannen kerroksen viidakko ja Uunilinnun tarinoita

Erityisesti palstaviljelystä kiinnostuneille tämä blogi on hyvin antelias. Valitettavasti sen päivittäminen on lopetettu tällä erää, mutta tietoa on tallella ja jaossa.
http://kasvimaalla.blogspot.com/

Viljelypalsta se on meikäkäisenkin haave ja itse asiassa palstatilaa olisi aivan tässä kotinurkillakin, mutta näin ensikertalaisena olisi hauska saada kaveri mukaan touhuun. Ja lähipiirissä taas on enemmänkin näitä " ... herranjumala, niistä rikkaruohoista sain tarpeekseni jo lapsena!" -kansalaisia.

No mutta jos sattuisi sellainen tuuri, että juuri Sinä, hyvä lukijani, olisit myös kiinnostunut palstaviljelystä, asut Turussa (itse asun itäisellä puolella jokkee) ja innostuisit kaveriksi vuokraamaan palstaa puoliksi, niin otahan tämän blogin kautta yhteyttä! Palstat taitavat tulla jakoon huhtikuussa, joten tässä on vielä kivasti aikaa.

Mutta takaisin blogi-aiheisiin:
Kolmannen kerroksen viidakko http://kolmannenkerroksenviidakko.blogspot.com/ on yksi niistä blogeista, joista seuraan säännöllisesti. Kuuluu ehdottomasti parvekeviljelijöiden Top 10 -listalle, koska infoa ja kuvia on todella paljon.

Niin ikään kannattaa katsoa blogi "Uunilintu tarinoi" http://www.uunilintu.com/
Asiaa on parvekepuutarhasta, huonekasveista, kissoista ja kirjallisuudesta - ja eihän ihminen juuri muuta tarvitsekaan:-) Myös tässä blogissa on paljon kuvia ja blogi tarjoaa suoranaisia lukunautintoja sujuvan ja vivahteikkaan ulosantinsa ansioista!

Heartcore bloggaa niin ikään mielenkiintoisista aiheista, kuten kaupunkiviljelystä.
http://www.heartcoreblog.com/search/label/kaupunkiviljely

Aihe on suunnattoman kiinnostava.
Lisätietoa kaupunkiviljelystä mm. Dodon sivuilta:
http://www.dodo.org/uutiset/voiko_ymparistoongelmia.html

Viherkeidas -blogissa on mukavasti tietoa sekä palstaviljelystä, että huonekasveista ja kuvia on runsaasti. Täytyy nostaa hattua kaikille, jotka jaksavat päivittää blogiinsa runsaasti kuvasatoa. Itsellä se tuppaa jäämään ajanpuutteen vuoksi aina taka-alalle.
http://viherkeidas.blogspot.com/

Ei kommentteja: