sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet siemenet! Nyt se alkaa!

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Palailimme eilen lomamatkalta ja olipa iloinen yllätys, kun kotona oli odottamassa ensimmäinen siemenluettelo Isoäidiltä! Voiko parempaa iltalukemista olla?

Tänään tein ensimmäisen tilauksenkin http://www.isoaidinkasvit.fi/.
Oli pakko varmistaa, etten jää ilman uutuuksia: esim. tämä avomaankurkku on varmasti parveke-  ruukku- ja palstapuutarhurin unelma mikäli on niin hyvä kuin esittelyssä mainitaan.
"166. Avomaankurkku "Bush Champion" F1

Frilandsgurka. Matalakasvuinen, maukas avomaankurkku, joka sopii mainiosti ruukku- tai amppeliviljelyyn parvekkeella tai patiolla. Esikasvatus huhtikuussa. Pienet taimet kannattaa siirtää vahvistuakseen noin 15 asteen lämpötilaan. Lopullinen istutus toukokuussa, asteittain siirto ulos
hallojen mentyä."


Ja koska paprikan kasvatus onnistui viime kaudella todella hyvin, pitää harrastusta jatkaa. Näitä mukavanmallisia vihannespaprikoita olen muutaman kerran ostanut kaupan vihannestiskistäkin. Olivat hyviä, maku makea ja sopivat kaikenlaiseen käyttöön.

Ja palstaa pääsevät sulostuttamaan nämä suloiset unikot.

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihania! Exotic Gardenin luettelo on myös jo ilmestynyt. Niiltä saa siemenperunaa nyt ensimmäistä kertaa, erikoislajikkeita ja kaikkee!
Nimim. perunatilauksensa jo joulukuun puolivälissä tehnyt intopinko

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Uuu,jihuu! Tuhannesti kiitos vinkistä, Saila!!! Olenkin miettinyt mistä löytäisin hieman erikoisempia pottulajikkeita kokeiltavaksi! Nyt heti Exoticin sivuille!