perjantai 19. maaliskuuta 2010

Sotakirjeenvaihtoa

Chilit ja paprikat lähtivät kylpyyn. Suihkutin kaikki taimet ensin vedellä ja sen jälkeen mäntysuopaliuoksella. Ystävättäreltäni sain hyvän torjunta-ainevinkin. Kyseessä oli torjunta-aine, jota voi käyttää myös vihanneksille, eli siis turvallinen sadon syömistä ajatellen. Laitan aineen tiedot tänne myöhemmin.

Suihkun jälkeen sumuttelin taimet mäntysuopaliuoksella. Nyt taimet ovat kylpyammeessa kosteassa ilmassa. Jostain luin, että kosteasta ilmasta punkki ei tykkää.

Jossain postauksessani kehuskelin, miten olen näiltä riesoilta onnistunut säästymään, koska sumuttelen niin ahkerasti. Nyt kävi ylpeys lankeemuksen edellä ja sumuttelun taika tuli todistetuksi. Myönnettäkööt, että viime aikoina olen vähän laiskanpuoleisesti sumutellut, kun kaikki on näyttänyt kasvavan niin hyvin ilmankin.

Illan mittaan käyn kaikki taimet läpi. Siinäpä sitä urakkaa on kerrakseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat tuhottua kaikki öttiäiset! :D Tseppiä sinne! Minua kiinnostaa tuo torjunta-aine, joten laitathan esittelyä, kunhan ensin olet selvinnyt voittajana sodasta :)

t.raitavomppu

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Torjunta-aine on nimeltään Neko Bio: http://www.neko.fi/biotorjunta1.html

Menen huomenna ostamaan tätä ja annan raporttia sodankäynnin edistyessä. :-)

Titta kirjoitti...

Jipii, täällä huomasin eilen että ansarijauhiaisethan ne juhlii minun jurnottavissa paprikan taimissani. -Mäntysuopa-sotaa siis täälläkin suunnalla :)