perjantai 4. maaliskuuta 2011

Viime kesä, osa 3

Tämän pelargonipuun bongasin viime kesänä rodoslaisen kahvilan sisäänkäynnistä. Aivan mahtava komistus. tuollainen olisi parvekkeella näyttävä!

Joka puolella saarta oli näyttäviä kukkaistutuksia ja suurin piirtein keskellä ei-mitään. Nämä kukat ovat jo hieman paahtuneet kuumuudessa, mutta olivat niin upeat rosoisessa ympäristössään: vanhan luostarin kiviseinustoilla ja takorauta-aidanteilla.Huomatkaa nämä ruukut:
Ja nämäkin ruukut:

 

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi että, nuo Välimeren ilmaston ruukkukasvit ovat ihan omaa luokkaansa! Jos saisi talvetettua pelakuun tai ihmeköynnöksen monen monta vuotta, niin sittenhän siitä saisi vähitellen paksurunkoisen. Olet ihan oikeassa, tuo kivi ja rappaus ja hehkeät kukat ovat ihana yhdistelmä. Varsinkin tuossa silmiähuikaisevassa valossa!

Tiia kirjoitti...

Kyllä oikein sydän pakahtuu kun noita katselee...! Me oltiin Panamassa pari vuotta takaperin, eikä sekään runsaus ja vihreys ole samanlaista kuin välimeren maissa. Se on vihreämpää kyllä, mutta raskaampaa ja värittömämpää.

Seuraavaksi haluaisin Madeiralle... :D

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Oltiin Rodoksella elokuussa, joten aika kuivaa oli jo. Silti se yleisilme oli todella vihreä, varsinkin vuorilla.

Aivan mahtavin paikka kasvimatkaajan kannalta on kuitenkin Korsika (siis paikoista, joissa itse olen käynyt). Olin siellä kerran marraskuun alkupuolella ja saari oli aivan vihreä ja mahtava yrttien tuoksu leijui joka paikassa!