maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kotona jälleen: iloinen perhetapahtuma!

Sinne jäi Pate, teerirouva, piisamipariskunta, porotokka ja tappelevat tikat mökkisaarelle odottamaan paluutamme juhannuksen korvilla. Mahtavan hienot ilmat täällä etelässä ja pihakoivut työntävät jo hiirenkorvaa!

Erityisen riemuissani olin siitä, että poissaolessamme meille oli ilmestynyt pikkuvauvoja:
Soilikin lisääminen onnistui ja äiti-soilikki oli tekaissut juurelleen tällaisen pikkuisen! Olen niin iloinen siitä, että tämä lehtilisäys onnistui aivan täydellisesti. Seuraavaksi pitää tutkia missä vaiheessa pikkuisen voi siirtää omaan ruukkuunsa kasvamaan. Ja toki pitää odotella, josko niitä tulisi vielä lisääkin.


Tuoksulilja-leinikki-harlekiinikukkaruukun siirsin lähtiessämme parvekkeelle harson alle. Hyvin oli sielläkin pärjäilty.

Ja muutkin taimet voivat hyvin. Tässä valkoista isosamettikukkaa turvepelleteissään. Samettikukat lähtevät aikanaan palstalle rivivälejä koristamaan.

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onnea iloisen perhetapahtuman johdosta! :-D Aivan ihanat pienenpienet lehdenalut siinä soilikissa <3
Ja samettikukatkin ja kaikki muu näyttää kovin lupaavalta! Ihanaa, pitkän talven jälkeen koko maailma hymyilee kun on kevät! (Tai melkein kesä jo, aah tätä lämpöä)

elämäni matkat.... kirjoitti...

Tein kerran ite samettikukkia ja ne olikin kaikkien aikojen parhaat samettikukat jotka kukki koko kesän ja myöhään syksyyn asti. Ehkä joskus vielä minäkin....

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Samettikukat ovat tosiaankin satoisia. :-) Menestyivät minunkin savisella palstalla viime kesänä paremmin kuin rikkaruohot!