lauantai 2. huhtikuuta 2011

Viikonloppuja!


Perunanarsissit jaksavat kukkia. Tuoksu on aivan huumaava.

Tänään hyökkäsin kävelyretkeni yhteydessä Prisman Kesäpihalle. Toistaiseksi valikoima oli toki laihanlainen: havukasveja, muutamia orvokkiamppeleita ja narsisseja. Löysin kuitenkin etsimäni, eli turvepelletit jatkokylvöksiä varten. Kylvin hieman lisää pensaspaprikaa, sillä vien osan taimista vanhemmilleni.

Latvoin kelloköynnöksen ja elämänlangan taimet ja mietin, heitänkö riutuvat tomatillot pois, vai säästänkö ne. Ehtisin hyvin kylvää vielä uudet.

Ensi viikonloppuna sitten messuille Helsinkiin! Pelottaa jo etukäteen miten paljon tavaraa sieltä tarttuu mukaan ...

5 kommenttia:

Nikke kirjoitti...

Ai kesäpihakin on jo auki? :) Itse yritän kyllä vielä muutaman viikon vältellä kaikkia puutarhamyymälöitä (messut ei tietenkään lasketa mukaan).

Hyvää viikonloppua myös sinne! :)

Intianminttu kirjoitti...

Messuille vie meikäläisenkin tie ensi viikolla, en malta odottaa...Perunanarsissit on muuten mun ehdottomia suosikkeja. Omani ovat parvekkeella ja eivät ole vielä kunnolla avautuneet, sitä odotellessa...

sariw kirjoitti...

Käväisin tänään torilla ja ostin muutaman orvokin : ) Nyt parvekkeella on niin keväistä.
Messuja minäkin odottelen innolla, sinne kun on tulossa tosi monta hyvää näytteilleasettajaa... eli tiedossa on paljon hankintoja ; )

Lilium regale kirjoitti...

Kesäpihaa onneksi jo pukkaa. Onko kukaan lähdössä kesällä puutarhamatkalle? Itseäni kiinnostaisi.

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Itsekin haaveilen puutarhamatkoista, mutta ensi kesänä ei ole mahdollisuuksia kun lomaohjelma on jo suunniteltu. Tulevina kesinä ehtisi jo sellaista ehkä ajatellakin!