keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Messukuulumisia, osa 4

Ja messukierros jatkuu.

Oma Piha -lehden ja Schetelig Oy:n yhteisellä osastolla kävin tutustumassa parvekelaatikkoistutuksiin, teemana siis pelargoniat, kuten aiemmassa postauksessani mainitsinkin. Vaikka pelargoniat ovat ihania (ja itsekin hankin niitä messutuliaisiksi itselleni Pukin Puutarhan osastolta) omaksi suosikikseni nousi laatikkoäänestyksessä tämä asetelma aivan vain sen erikoisuuden vuoksi.


Pelargonioiden ja ruusujen lisäksi toin messuilta kotiin muitakin tuliaisia: sain luettavakseni mm. Saila Roution tuoreen teoksen Oman pihan suunnittelu, sekä Leena ja Heikki Luodon Oman pihan ötökät. Kumpaakin kirjaa olen ehtinyt selailemaan ja molemmilta odotan paljon. Etenkin ensimmäiseltä odotan ajatuksia mökkipihani kunnostamiseen (kyseessä on vanha saareen siirretty 1800-luvun hirsipirtti), etenkin sen suhteen, miten saada aikaiseksi rehevä ja kuitenkin luonnollinen, pohjoiseen sopiva ja ympäristöään kunnioittava perinnepiha.

Laitan molemmista teoksista tänne aikanaan arviot.

Kävin myös ihastelemassa Secret Gardenin osastoa ja erityisesti näitä Garden Girlin essuja (siis niin ihquja!).
En kuitenkaan tällä erää sortunut essua ostamaan, mutta lohdutukspalkinnoksi hankin itselleni Burgon & Ball:n koulintapuikon (joka on myös tosi ihqu!).

Viikonlopun messukierteen päätteeksi repäisin itsestäni sen verran irti, että siivosin parvekkeen ja asettelin viljelyastiat kutakuinkin omille tuleville paikoilleen. Parvekkeen ikkunat ovat vielä pesemättä, mutta koska viikonlopuksi luvattiin huonoa säätä, saa pesuprojekti odottaa parempaa säätä.

Josko sitten pääsisi lopulta pikkuhiljaa tositoimiin?

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hei, poikkesin ekaa kertaa blogiisi ja täältähän löytyy kaikkea kivaa :)

Upea tämä sinun messukuulumisia-sarjasi. Itse en jaksanut paikan päälle lähteä tänä vuonna, mutta onneksi blogista on saanut vähän fiiliksiä :)

Mukavaa kevättä!

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Kivoja messukuvia sinullakin, samoja kohteita ollaan ihailtu ja kuvailtu :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosta kiitoksista molemmille ja Hannalle tervetuloa! :-)

T. Partsipuutarhuri