tiistai 13. huhtikuuta 2010

Messuterveisiä, osa 3Kekkilän uutuus, Vihervaja, taitaa tänä keväänä olla monien päivä- ja yöunien kohde. Soma kuin mikä ja käytännöllinen: toisessa päässä kasvihuone, toisessa päässä säilytysvaja ja keskellä oleskelutilaa, jonka käsittääkseni voi laajentaa myös kasvihuonekäyttöön. Vihervajoja on useaa kokoa ja hinnat ... noh, sanalla sanoen hieman hulvattomat. Mutta tuote on kyllä kekseliäs.

Ja takaisin kukkiin. Ja hulvattomuudesta puheenollen ...
... taivassalolaisella Pionien koti -yrityksellä oli osastollaan aivan hulvattoman runsas pionikokoelma. Yritys järjestää Pioniviikot 21.5.-11.7.2010 ja tällöin vieraat voivat tutustua eri pionilajikkeisiin paikan päällä. Ja pionihullujen verkkokauppaan pääsee tästä.
Nyt en puhu pioneista enempää, sillä muuten sekoan. Olen aivan pionihullu, mutta toistaiseksi ei ole pioneille sijaa majatalossa. Siksi on parempi vältellä koko aihetta.

Maatiainen ry:n osastolla pistäydyin ihastelemassa eläviä mehiläisiä.

Osallistuin myös arvontaan. Ostin kolme arpaa - ja voitin jokaisella jotain! Ja voitot olivat erittäin sopivia mökkiprojektiani ja sen tulevaa perinnepihaa ajatellen. Sain pari perinnemaisema-opasta sekä siemenlajitelman, jossa on mm. pohjolan kuulun kasvin, väinönputken, siemeniä. Väinönputkea meillä ei saaressa kasvakaan, mutta sinne se sopii kuin nenä päähän!


Ja tässä osa messutuliaisiani. Aivan mahtavan ihanat ruusut - valitettavasti en enää muista, minkä yrityksen osastolta nämä ostin. Ruusut ovat olleet nyt nelisen vuorokautta kotona, eivätkä ainakaan tänä aamuna näyttäneet lakastumisen merkkejä.

Ei kommentteja: