perjantai 21. toukokuuta 2010

Ja vielä vähän odotusta ...

"Huom! Huom! Huom!

Turun kaupunki on tänään 21.5. ilmoittanut, että muokkaus jatkuu tänään. Todennäköisesti kaikki muut paitsi Katariinanlaakson ja Varissuon palstat saadaan muokattua viikonlopun aikan. Palstojen merkitseminen on alkanut.
Toivomme viljelijöiltä kärsivällisyyttä!"

No just.
Omani sijaitsee juurikin tuolla Varissuolla. >:-((
Alkuviikosta luvattiin sateita. Mahtaako se viivästyttää Varissuon palstan muokkaamista entisestään?

Ostoksilla tuli käytyä. Harsoa, lapio, kuokka, hara, kastelukannu ... Silti on jotenkin tylsä mieliala. Tämäkin viikonloppu menee odotellessa ja ensi viikolla on vaikeuksia ehtiä töiden jälkeen palstalle, vaikka se jo muokattu olisikin. Ei ole hyvät fiilikset nyt. >:-E

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

No, ei oo meilläkään vielä tikutettu palstaa, vaik muokattu onkin ja vähäsen hahmottuu jo missä menee palsta-alueen ja loppupellon raja. Mulla on tiistaista eteenpäin muutama vapaapäivä, jos vaikka sillon pääsis tositoimiin, ihan sama vaikka tulis kiukkusia akkoja taivaalta...!

O.S. kirjoitti...

No just joo. Ei Turun kaupunki ole tainut tajuta ettei Suomen kesä ole kaikkein pisin. Ja vielä kärsivällisyyttä pyytää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Varissuo ja Katariina nyt vaan sattuvat olemaan märimpiä palstoja Turussa. Lumisen talven jälkeen ei vaan ole päässyt peltoa muokkaamaan. Hyvää työtä ne kaupungin kyntäjät tekevät, yhdellä kertaa kun ei hyvää tulosta saa aikaiseksi vaan pelto äestetään kolme tai neljä kertaa. Eikä märällä savimaalla saa aikaan muuta kuin entistäkin tiiviimpää maata. Kyllä ne kasvitkin sitten nopeasti kasvaa kun lämmintä piisaa.

Partsipuutarhuri kirjoitti...

No hei vaan, Anonyymi.
Varmaankin on aivan juuri kuten sanot. Olet siis aivan oikeassa! Asioille on syynsä, joita maallikko ei tule tajunneeksi!

Ehkä juuri siitä syystä tällaiset asiat voisi laittaa vaikkapa jollekin nettisivulle tiedoksi kaikkien meikäläisenkin tapaisten tollojenkin saataville.

Yst. terv. Partsipuutarhuri

Titta kirjoitti...

Ei ole meidänkään pelto vieläkään äestetty, ja nyt on satanut niin paljon että saapa nähdä, ei tämä ainakaan ole helpottanut sitä märkien kohtien kuivamista :/